Nikopress puristimet, Nikopunch lävistyslinjat

  • poraus, lävistys, katkaisu ohjelmoidusti ohjattu syöttö, siirto ja paikoitus ohjaustietojen syöttö manuaalisesti, CAD-tiedostosta tai tietokannasta.

Asennuskiskoille

  • rei'itys-, kierteitys- ja katkaisulinjat kiskonpituuksille 7 m saakka

Alumiini-ikkunan puitteille ja listoille

  • rei'itys- ja katkaisulinjat (meisti, kara, porakone, sirkkeli 90°...±45)
  • Nikopress kokoonpanopuristimet
  • lukotuskoneet (aukkojyrsin ja lukon lyönti)
  • saranointikoneet

Yleisprofiileille

  • rei'itys-, kierteitys-, aukotus- ja katkaisulinjat
  • paikoittavalla siirrolla (vetävä, työntävä tai läpisyötteinen)
  • mustesuihku- tai lasermerkkaus
Läpisyötteinen yleisprofiilin työstöyksikkö sahalla ja hydraulipuristimella jossa vaihdettava meistotyökalu. Työstötieto tuodaan asiakkaan tuotannonohjauksesta tai käsin syöttämällä käyttöliittymästä. Kuvassa käyttöliittymän lisäksi profiileja merkkaavan lasertulostimen ohjauspaneeli.
Läpisyötteinen yleisprofiilin työstöyksikkö sahalla ja hydraulipuristimella jossa vaihdettava meistotyökalu. Työstötieto tuodaan asiakkaan tuotannonohjauksesta tai syöttämällä käsin käyttöliittymästä. Työstötieto on täysin käyttäjän muokattavissa.

1. Syöttömakasiini alumiiniprofiileille 2. Työstöyksikkö 3. Katkaisusaha 4. Vastaanottotaso työstetyille ja katkaistuille profiileille

Esimerkki läpisyötteisestä alumiiniprofiilin työstölinjasta.

Kevyen alumiiniprofiilin työstölinja makasiinilla. Meisto, katkaisu ja muovihelan asennus. X) Työstökone alumiiniprofiileille jyrsinnät profiilin jokaiselle sivulle ja katkaisu. Voidaan varustaa ladattavalla makasiinilla jos tarve.

Kevyen alumiiniprofiilin työstölinja makasiinilla. Meisto, katkaisu ja muovihelan asennus.

X) Työstökone alumiiniprofiileille jyrsinnät profiilin jokaiselle sivulle ja katkaisu. Voidaan varustaa ladattavalla makasiinilla jos tarve.

 

 

Läpisyötteinen parvekelasiprofiilin työstöyksikkö varustettu jyrsinkaroilla ja jiirikulmiin kääntyvällä sahalla. Kiskot ja lasilistat työstetään samalla koneella.

Läpisyötteinen parvekelasiprofiilin työstöyksikkö varustettu jyrsinkaroilla ja jiirikulmiin kääntyvällä sahalla. Kiskot ja lasilistat työstetään samalla koneella.

Makasiini parvekelasiprofiileille

Syöttömakasiini parvekelasiprofiileille

Valmiiden työstettyjen osien vastaanottopöytä.

Valmiiden osien vastaanottopöytä

Läpisyötteinen yleisprofiilin työstökone (4 jyrsinkara-, 3 porayksikköä ja kääntyvä katkaisusaha). CNC-ohjatut työstöt profiilin jokaiselta sivulta.

X) Läpisyötteinen yleisprofiilin työstökone (4 jyrsinkara-, 3 porayksikköä ja kääntyvä katkaisusaha). CNC-ohjatut työstöt profiilin jokaiselta sivulta.

Alumiiniprofiiliin tehtyjä työstöjä.
Alumiiniprofiiliin tehtyjä työstöjä.